dinsdag 28 juli 2015

In ere hersteld!


Deze "Vide Poche" (meer gebruikelijke naam: Uten Silo) is weer in ere hersteld. In de jaren 70 aangeschaft door mijn moeder en nu weer in gebruik. Je kan naar hartelust stylen en veranderen. Een echte eyecatcher in je keuken of woonkamer!

dinsdag 21 juli 2015

DIY papieren slinger


We love slingers! En daarom maken we ze graag zelf. Zoek mooie plaatjes uit tijdschriften en folders, knip ze in het gewenste formaat en rijg ze door een keukentouw en je homemade slinger is af! Heb je nog wat papierrestjes over? Maak dan een kleine variant. Leuk om bij een cadeautje te doen of als kleinigheidje om op te sturen. Succes verzekerd!

dinsdag 14 juli 2015

Swan Market - Tilburg

Afgelopen zondag werd de Swan-Market georganiseerd in Tilburg (Wagenmakerij, Spoorzone) een bezoekje waard! Een lifestyle markt in de breedste zin: handgemaakte producten, papierwaren, sieraden, originele mode- en interieuritems, foodtrucks, live muziek en heel veel gezelligheid. Wat wij scoorden? Een flamingo kussenhoesje, houten cactusjes, sleutelhangers voor de dochters, armbandje, witte schaal, clipboards, home made bananenjam en kaarten voor lieve berichtjes. 

dinsdag 7 juli 2015

De lekkerste ijskoffie

De lekkerste ijskoffie? Die maak je zelf! Wij gebruikten een groot glas afgekoelde koffie met daarin een flinke scheut amandelsiroop, een stuk of 10 ijsklontjes en ongeveer 250 ml magere melk. Meng alles in de blender en je hebt ongeveer 4 heerlijke ijskoffies. Je kan uiteraard eindeloos variëren. Have a cool coffee!